Η εταιρία δραστηριοποιείται στην εμπορία ανταλλακτικών (γνήσιων μεταχειρισμένων-καινούριων ιμιτασιόν) αυτοκινήτων επί 30 συναπτά έτη με κεντρικό κατάστημα Σωκράτους 87 Λάρισα.

Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στα ανταλλακτικά που είναι αναγκαία για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με όλα τα κορυφαία ονόματα του χώρου και προχωρούμε και σε απ'ευθείας εισαγωγές απο διάφορες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερο ανταλλακτικό στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Στην αποθήκη μας θα βρείτε :

ΕΙΔΗ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ (καπό-φτερά-φανάρια-πόρτες-προφυλακτήρες-καθρέφτες)

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ (κινητήρες-σασμάν-διαφορικά-άξονες)

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (γρύλλοι παραθύρων-μίζες-δυναμό-ρελέ)

ΨΥΓΕΙΑ-ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ

Με υποκατάστημα στο 9ο χλμ Λαρίσης-Συκουρίου αναλαμβάνουμε την αποσυρση-οριστική διαγραφή αυτοκινήτων καθώς η εταιρία είναι εξουσιοδοτημένη μονάδα ανακύκλωσης αυτοκινήτου από την ΕΔΟΕ(Εναλλακτική Διαχείρηση Οχημάτων Ελλάδας).

Εικόνα 4

Εικόνα 5

Εικόνα 7

Εικόνα 8

Κλείσιμο [x]
  • Δεν έχετε δει κάποια αγγελία.
  • Δεν έχετε κάνει κάποια αναζήτηση.
Κλείσιμο [x]

Εδώ μπορείτε να παρκάρετε αγγελίες πατώντας στο κουτάκι Παρκάρισμα στις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.

Θα παραμείνουν εδώ και την επόμενη φορά που επισκεφτείτε (εφόσον δεν έχουν διαγραφτεί).

Μπορείτε να τα κάνετε σύγκριση πατώντας το κουμπί σύγκριση.

Για να αλλάξετε την σειρά πατάτε πάνω στην αγγελία και την τραβάτε εκεί που θέλετε.